Adriana Chechik seneng pawon jinis

Adriana Chechik lagi nongkrong ing omahe kancane lan dheweke seneng banget karo adhine kancane, Karlo. Dheweke sumpah yen Karlo tansah mriksa dheweke, nanging kancane njamin yen adhine ora creep. Mesthine, Adriana mbuktekake yen dheweke nyekel Karlo kanthi susah sawise nonton dheweke tan. Adriana bener kaget dening carane gedhe pitik jago Karlo iku. Dheweke iku intrigued dening lan nemtokaken dheweke kepengin kang amba pitik jago ora ketompo carane serem kang bisa koyone.

2022-03-15 00:57:58 2307 08:53
Kafka :