Bojo ora setya craves jago ireng gedhe

Sawise kejiret selingkuh dening bojone ing Dina Valentine, Britney bingung - yen dheweke ngajokake pegatan, dheweke bakal entuk omah, mobil ... kabeh! Dheweke ora ngerti carane nyedhaki kahanan kasebut, mula dheweke mutusake yen dheweke bakal ngrampungake sesuk. Esuke, dheweke tangi ing jejere bojone kaya-kaya ora ana kedadeyan. Nalika mangkat kerja, dheweke ngucapake selamat hari valentine marang bojone. Nalika iku klik - Prawan bakal urip maneh ing dina sing padha kanggo kaping pindho! Nalika Jax nelpon njaluk jancok, Britney wis ngadhepi karo kaputusan angel - nelpon mati Rendezvous lan nyimpen marriage dheweke, utawa duwe wong liwat lan nyoba ora kanggo njaluk kejiret wektu iki. Coba tebak pilihan sing dipilih ibu rumah tangga sing mesum?

2022-03-23 03:57:24 453 06:27
Kafka :